(VIDEO)Kharitonov i Yandiev zakopali ratne sekire! Pomirili se javno posle velikog sukoba!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nakon što je celu MMA javnost uzburkala vest o velikom sukobu UFC borca Adama Yandieva i legendarnog ruskog borca i člana Belaltora, Sergei Kharitonova, danas se dogodilo nešto što je retko ko očekivao.

Pomirenje Shergei Kharitonova i Adam Yandieva

Kharitonov i Yandiev su se danas u Moskvi rukovali i zakopali ratne sekire i ostavili problem koji su imali iza sebe. Malo je čudan razvoj ove situacije, borci nisu imali lepo mišljenje jedan o drugome i to su javno govorili nakon sukoba. Slika njihovog sukoba danima je bila glavna tema ruskih medija i uopšte nije išla u prilog razvoju MMA sporta koji je u velikoj ekspanziji u Rusiji. Da li je u pitanju „naredba sa vrha“ ili šta god, danas je sve to ostavljeno sa strane i pružena je ruka pomirenja kao što dolikuje pravim sportistima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Podsetimo Yandiev je napao i pretukao Kharitonova dok ovaj nije očekivao za vreme eventa Battle of Champions koji je odžan u Moskvi. Ruski veteran je zadobio teže povrede (prelom nosa i fraktura jagodične kosti) nakon kojih je zadržan u bolnici. Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime