(VIDEO)Ovaj momak je budućnost srpskog MMA! Milan Baždar nastavlja dominaciju!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Na Fight Games 11 koji je održan 21. februara u Vrbasu videli smo neverovatan kvalitet borbi amaterskih boraca. Na žalost zbog epidemioloških mera događaj je bio bez prisustva publike, pa nije mnogo ljudi moglo da uživa u sjajnim borbama i završnicama.

Milan Baždar, FOTO: Screenshot Instagram

Momak koji već duže vreme niže fenomenalne rezultate kako u amaterskom MMA tako i u grapplingu je Milan Baždar. Dobro zapamtite ovo ime, jer se radi o najtalentovanijem momku (uz dužno poštovanje za sve borce) u amaterskim vodama. Milan je rođen 2001. godine, nastupa za Fight Company i ime je koje često spominju Savo Lazić, Vaso Bakočević, Aleksandar Ilić, Aleksadnar Janković i ostali profesionalni borci kao borca od kojeg mnogo očekuju u budućnosti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milan Baždar (@bazdarmilan)

Ovaj momak je skilom daleko ispred svojih vršnjaka a to je potvrdio i na poslednjem Fight Gamesu 11 u Vrbasu. Njegov prvi meč u seniorskoj konkurenciji u A klasi, završen je prekidom i totalnom dominacijom. Neverovatno je kako ovaj momak poznaje ground game, a za koju godinu mogao bi da napravi velike probleme mnogim poznatim borcima u regionu. Takmiči se u velter kategoriji (do 77 kilograma). U amaterskoj karijeri upisao je preko 15 pobeda uz samo tri poraza. Osvojio je Balkan MMA Open i dva puta za redom je šampion Srbije u amaterskoj konkurenciji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milan Baždar (@bazdarmilan)

Obratite pažnju na ovog momka.

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime