(VIDEO)Rakić o Deliji: „Jedan je od najjačih sa kojima sam sparingovao, otićiću kod Mirka!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Četvrti borac UFC poluteške kategorije Aleksandar Rakić dao je juče intevju za naš portal, gde smo razgovarali o njegovom narednom izazovu protiv Thiago Santosa.

Aleksandar Rakić i Ante Delija, FOTO: Screenshot

„Raketa“ se bori 6. marta na UFC 257 protiv bivšeg izazivača za titulu Sanosa, a pripreme za ovaj meč odradiće sa svojim timom u American Top Teamu u Zagrebu, kao i za meč sa Anthony Smithom. U intevjuu Rakić je imao reči hvale za svoje sparing partnere Anta Deliju, Ivana Erslana, Yanick Bahattia a posebno je pohvalo hrvatskog teškaša i člana PFL organizacije:

Mnogo mi je bilo drago kada sam čuo da je dobio priliku, a mnogo mi je krivo bilo kada sam saznao šta se desilo. Sjajan je momak, jedan je od najjačih momaka sa kojima sam sparingovao. Ogroman je, jak je fizički. Mnogo mi je pomogao u poslednjim pripremama i mislim da će u ovim još više da mi pomogne što se tiče težih sparinga zato što je momak fizički i tehnički jak i mislim da bi milion puta bolji meč odradio nego Dos Santos protiv Ganea.

Usledilo je pitanje da li će Rakić i njegov tim otići kod legende borilačkog sporta na Balkanu, Mirka Filipovića, a Aleksandar nam je otkrio da postoje velike šanse za tako nešto:

Ako bude prilike ja i moj tim ćemo otići kod Mirka da ga posetimo i treniramo tamo. Saveti od Mirka Filipovića mi mnogo znače, kada pričam sa tim čovekom mnogo mi znači, ipak je on mnogo toga uradio i uspeo u tom sportu i zbog njega ljudi na Balkanu znaju za ovaj sport. Ako bude prilike, a ja mislim da hoće, obavezno ću otići kod Mirka i trenirati i pokupiti još neki savet.

Ceo intervju sa Aleksandrom Rakićem možete pogledati u linku ispod, a deo u kojem priča o Ante Deliji i Mirku Filipoviću nalazi se na 24:12. Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu.

YouTube player

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime