(VIDEO)Ruski UFC borac BRUTALNO pretukao Kharitonova i poslao ga u bolnicu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ruski MMA borac čuveni Sergei Kharitonov nalazi se u bolnici posle napada koji je usledio na njega od strane ruskog UFC borca Adam Yandieva. Ovaj incident dogodio se za vreme Battle of Champions događaja na kome su prisustvovala oba dvojica boraca u petak u Moskvi.

Ruski RT.com prenosi da će Kharitonov biti zadržan u bolnici najmanje 10 dana zbog preloma nosa i frakture slepoočne kosti nakon snažnih udaraca Yandieva. Kako prenose ruski mediji, ceo incident nastao je zbog duga od 25 hiljada evra. Na snimku se jasno vidi da Kharitonov nije očekivao da će ga UFC borac napasti, pa je držao ruke u džepovima dok su razgovarali. Odjednom Yandiev kreće da udara Kharitonova nakon čega obojica završavaju na podu. Veći incident sprečila je policija. Adam Yandiev je nedavno napao i prijatelja od Kharitonova inače ruskog biznismena i amaterskog MMA borca Ruslana Abdoa.

Sergei Kharitonov (32-8) se borio 7. novembra protiv Oly Thompsona kojeg je nokautirao u prvoj rundi. Četrdesetogodišnji Kharitonov je u odličnoj formi i uprkos petoj deceniji života. Adam Yandiev (9-1) je poslednji put nastupio na UFC gde je poražen na svom debiju od  Jordan Johnsona. Trebao je da se bori na UFC 242 koji su predvodili Khabib Nurmagomedov i Dustin Poirier u Abu Dhabiu protiv Punahele Soriana, ali je otkazao nastup zbog povrede kolena.

Pogledajte kako je izgledao ceo incident i zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime