Uroš Jurišić prozvao KSW i Žaromskisa: „Obećan mi je napad na titulu, dajte mi protivnika!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najbolji slovenački MMA borac i član KSW rostera Uroš Jurišić, pomno je ispratio dešavanja na KSW 56 gde su se borili njegovi potencijalni protivnici.

Uroš Jurišić

U glavnoj borbi večeri Roberto Soldić je bukvalno prebio bivšeg KSW šampiona srednje kategorije Michal Materlu, dok je bivši dvostruki FEN šampion Andrzej Grzebyk ukrstio rukavice sa iskusnim Marius Žaromskisom. Litvanac je slavio u ovom duelu nakon što je Grzebyk polomio nogu na samom početku borbe. Oglasio se i Uroš Jurišić koji još uvek čeka na svoj debi u KSW organizaciji. Prema njegovim rečima, nije mu bitno vreme i protivnik, samo želi da se bori a i otkrio je detalje koje je „čuo“ vezane za Grzebyka koji je trebao da se bori protiv Soldića:

Čuo sam kako je Andrezeju Grzebyku ponuđena borba za KSW pojas velter kategorije 5 nedelja pre meča. On je odbio i rekao da mu je to premalo vremena? A posle je prihvatio dobro poznatog veterana, Mariusa Žaromskisa, za isti taj event. Ne znam da li je to istina, ali ja sam tako čuo.

Oktrio je Uroš i detalj njegovog ugovora sa KSW-om gde mu je obećan napad na titulu u slučaju pobede na debiju, a već ima i protivnika sa kojim bi voleo da se bori:

Obećan mi je napad na titulu u slučaju da pobedim u svom prvom meču u KSW, zato verujem da zaslužujem da se borim sa pobednikom ove borbe. Dajte mi tu borbu, pošaljite datum, protivnika i ugovor!

Jurišić je i čestitao Mairusu Žaromskisu na pobedi na KSW 56. I ako još uvek čeka na svoj debi u KSW, neporaženi slovenac je debitovao za Bellator gde je pobedio Walter Gahadzu prekidom u prvoj rundi nakon dominantne predstave. Videćemo šta će KSW uraditi po ovom pitanju. Nije nemoguće da baš Žarominskis bude sledeći protivnik Jurišiću, jer se već spekuliše o još jednom „super fightu“ gde bi Roberto Soldić napao Mameda Khalidova i pojas srednje kategorije, a to bi ostavilo mogućnost za duel Jurišić vs Žaromiskis.

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime