Vlasto Čepo zakazao novi meč u Oktagon MMA, saznao i protivnika!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Borac srpskog porekla koji živi i trenira u Slovačkoj, Vlasto Čepo ućiće ponovo u kavez jedne od najboljih organizacija u Evropi Oktagon MMA.

Vlasto Čepo

Vlasto Čepo (7-1) se poslednji put borio na Oktagon 27 gde je savladao Miloša Kostića prekidom u 1. rundi borbe. Na jubilarnom Oktagon 30 koji se održava u Pragu u O2 Areni 30.12.2021, Vlasto Čepo će se boriti protiv momka sa kojim je trebao da se bori u finalu Oktagon Underground turnira.

U pitanju je Matej Penaz (4-0) borac iz Češke koji ima ozbiljnu kikboks karijeru. Ljubitelji kikboksa poznaju Matej „Money“ Penaza iz Glory Kickboxing promocije, gde se nalazi na 5 poziciji izazivača srednje kategorije. U kikboksu je ostvario 23 pobede (12 KO) i samo 3 poraza. U Glory promociji je na 3-1. Kao i Čepo skoro je ušao u MMA vode, a njihov duel je trebao da se dogodi na finalu Oktagon Undergrounda, ali je Penaz otkazao nastup zbog povrede.

Vlasto je doživeo veliki napredak kada je u pitanju njegov MMA skil. U kavezu izgleda odlično, nadamo se da će nastaviti istim tempom i verujemo da će savladati „starog rivala“ Penaža. U pitanju je duel vrhunskog bokera protiv kik boksera koji su prešli na MMA. Sigurno nas očekuje spektakularan meč 30. decembra.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime