White najavio povratak Khabiba i 30. meč! Pogledajte koji je uslov!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dugo iščekivani sastanak između Dana Whitea i Khabiba Nurmagomedova konačno je održan a predsednk UFC-a otkrio je jedan jako bitan detalj.

Sep 20, 2018; New York, NY, USA; Khabib Nurmagomedov and Conor McGregor face off during a press conference for UFC 229 at Radio City Music Hall. Mandatory Credit: Noah K. Murray-USA TODAY Sports

Dobar deo fanova će biti srećan zbog toga, ali isto tako i deo će se „razočarati“ u Khabiba koji bi mogao da „pogazi reč“ koji je dao i vrati se u oktagon. Prema rečima Whitea, Khabib će gledati UFC 257 gde se bore Conor McGregor protiv Dustin Poiriera kao i Dan Hooker i Michal Chandler, u društvu UFC predsednika uživo.

U koliko neko od aktera glavnih borbi i „rivala u lakoj kategoriji“ impresionira Khabiba, neporaženi i jedan od najboljih boraca svih vremena će se vratiti i odraditi 30. meč u svojoj karijeri. U koliko Conor McGregor pobedi Dustina Poiriera, velike su šanse da gledamo najveći meč koji MMA sport može da nam ponudi, a to je McGregor vs Nurmagomedov 2. Videćemo, 23. januar je blizu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

U koliko želite da se kladite na UFC možete to učiniti na OKTAGON BET kladionicama po najboljim kvotama. Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime