Whittaker i Costa se bore za privremenu titulu u martu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Robertt Whittaker i Paulo Costa po svemu dućei ukrstiće rukavice u martu u borbi za titulu privremenog šampiona srednje kategorije!

Robert Whittaker i Paulo Costa

Odlazak Israela Adesanye u polutešku kategoriju gde bi trebao da napadne titulu koju drži Jan Blachowicz, doneo je veliku „pometnju“ u srednjoj kategoriji. Robert Whitaker je u nizu od 2 pobede (Darren Till i Jared Cannonier) i sa pravom je zatražio napad na titulu srednje kategorije ove godine. UFC je svestan da trenutno ne može da „udovolji“ i Adesanyi i Whittakeru pa je našao kompromisno rešenje. Broba za titulu privremenog šampiona. Whittaker neće dobiti priliku za pravi pojas i revanš sa Adesanyom, ali će dobiti šansu da postane privremeni šampion u duelu sa Paulom Costom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Ovu vest je potvrdio menadžer Paula Coste za bratilski portal „Vale Tuo“ , gde je izjavio kako su oni prihvatili borbu i da se samo čeka Whittaker kako bi se posao zaključio. Kao što znamo Costa iza sebe ima ubedljiv poraz od Israela Adesanye koji mu je ujedno i prvi poraz u profesionalnoj karijeri. Zanimljiv mečap je pred nama. Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu.

Kome dajete prednost?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime