Woodley: Adesanya će postati velika zvezda kao Conor

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši UFC šampion u velter kategoriji Tyron Woodley je imao zanimljivu izjavu povodom novog šampiona u srednjoj kategoriji:

Njega ne možete da ne primetite. Odlično se bori, ima dobru intaligenciju, čvrst je i pokazao je da može primiti jake udarce. Spreman je da priša sranja na press konferencijama, onaj njegov izlazak ka oktagonu u meču protiv Whittakera je možda i najbolji u istoriji sporta. Čak je nadmašio i onaj čuveni Conoroc izlazak uz live muziku. Ja volim kada me borba uzbudi, a ona između Condita i Lawlera je bila baš takva. Israel je jedan od retkih boraca koji to može da mi priušti! Imam taj osećaj da na kilometar mogu prepoznati talenat i hoće li neko postati zvezda, on će u naredne dve godine biti poput Conor MGregora. Pazite šta sam vam rekao.

Israel Adesanya (18-0) je psotao UFC šampion u srednjoj kategoriji posle pobede nad Robertom Whittakerom na UFC 243. Upravo je Adesanya najbolji pokazatelj kako UFC radi najbolji marketing od svih borilačkih promocija. Prisetimo se Adesanya je pre MMA karijere bio dugo godina član najbolje kik boks promocije Glory, ali njegova slava nije bila ni blizu današnje i ako je imao odlične rezultate. U UFC je posle manje od dve godine osvojio šampionski pojas u možda i najtežoj i najmasovnijoj kategoriji. Uz šampionski pojas, UFC je od njega napravio superstara, a njegova popularnost ide uzlaznom putanjom. Nema sumnje da je ovom momku samo nebo granica.

Foto: stuff.co.nz

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime