Woodley i Edwards u planu da predvode UFC London, gde se bori Duško Todorović!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC pokušava da ugovori meč između bivšeg šampiona Tyron Woodleya (19-4-1 MMA, 9-3-1 UFC) i Leon Edwardsa (18-3 MMA, 10-2 UFC)  za UFC u Londonu.

Foto: MMA Junkie

Logičan potez, Edwards dolazi iz Engleske i u nizu je od 8 pobeda za redom. Svoj poslednji poraz doživeo je još 2015 godine od aktuelnog šampiona Kamaru Usmana. Karijera mu je u usponu, a danima se spekuliše kako mu treba još jedna pobeda za napad na titulu.

Sa druge strane Tyron Woodleya nismo gledali još od marta 2019 godine, kada je takođe izgubio od Kamaru Usmana. Bivši šampion je tako prekinuo niz od 6 pobeda za redom i 3 odbrane titule. Podsedimo, Usman je šokirao svet i bio predominantan protiv tada aktuelnog šampiona. Woodleya od tada nismo gledali u oktagonu. Izgleda da je za ovo vreme pokušao da se unapredi, a mi jedna čekamo da ga vidimo ponovo u oktagonu.

UFC u Londonu se održava 21. marte u O2 Areni u Londonu. UFC cilja da baš ova borba bude glavna borba večeri, a ono što nas na Balkanu najviše raduje, to je da se na ovom eventu debituje i naš Duško Todorović (9-0) u najboljoj svetskoj organizaciji UFC.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime