Aleksandar Rakas protiv bivšeg Soldićevog protivnika

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Zvanično je potvrđeno da će Aleksandar Rakas (15-7) debitovati na KSW 51 u Zagrebu. Svoj prvi meč u najboljoj evropskoj organizaciji, hrvatski borac izmaće protiv bivšeg izazivača za titulu u velteru, koji je pokušao da preotme titulu Robertu Soldiću, ali u tome nije uspeo. Reč je o Krystianu Kaszubowskom (7-1), mladom borcu koji je najavljen kao velika nada poljskog MMA.

Foto: ksw.com

Krystian Kaszubowski je posle 7 pobeda (2 u KSW) dobio priliku da napadne pojas u velter kategoriji koji drži Roberto Soldić. Lako je izašao sa njim na kraj Roberto, nokautirao ga je u prvoj rundi na KSW 49 još 18. maja. Kaszubowski od tada nije imao meč. U ovu borbru sigurno ulazi jako motivisano i potrudiće se da se vrati pobedama.

Aleksandar Rakas je u nizu od 3 pobede. Na svom debiju neće imati ni malo lak zadatak. Ispred njega će biti momak koji je velika nada poljskog MMA i momak u koga veruje KSW. Član Cro Cop Team-a ima bobru i pre KSW. Rakas će 20. oktobra nastupiti na Pancrase u Japanu, gde će se boriti protiv domaćeg borca  Kenta Takagi (17-17). Veliko poštovanje za Rakasa koji će u nepunih 20 dana odraditi dva meča.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Top welterweights from Croatia and Poland will face each other at #KSW51 in Zagreb, Croatia. @alex.2208 🇭🇷 vs 🇵🇱 @krystiankaszubowski #BudiPonosan #ksw #mma #zagreb

Објава коју дели KSW (@ksw_mma) дана

KSW 51 održaće se u Zagrebačkoj Areni 09. novembra. Event predvode 5. puta najsnažniji čovek na svetu Mariusz Pudzianowski i bosansko-hercegovački bodi bilder i instagram zvezda Erko Jun. Sunaslovna borba zakazana je za borbu između najveće zvezde kada je u pitanju MMA Vase Bakočevića i Borysa Mankowskog.

Ulaznice možete kupiti preko portala: Eventim.hr.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime