Anthony Pettis će biti zamena u slučaju da se McGregor ili Cerrone povrede

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Predsednik UFC Dana White potvrdio je da će Anthony Showtime Pettis (22-9) biti zamena u slučaju da se povredi neko od aktera glavne borbe večeri na UFC 246 između Conor McGregora i Donalda Cerronea.

Foto: MMA Fighting

Prvi UFC event u 2020 godini je upravu UFC 246, koji je rasprodat za samo 3 minuta. Definitivno se publika uželela Conora McGregora koga nismo gledali još od 2018. godine i borbe protiv Khabiba Nurmagomedova. Event se održava u Las Vegasu 18. januara.

UFC ne želi ništa da prepusti slučaju i spremili su zamenu u slučaju da neko otkaže od aktera glavne borbe. Na pitanje novinara da li je UFC spremio zamenu u slučaju da nešto krene po zlu, Dana White je odgovorio:

Anthony Pettis! Njemu bi se sigurno obratio.

Pettis će biti spreman da uskoči u ovu borbu jer je u treningu jer i njega očekuje nastup na istom eventu. Showtime treba da se bori protiv Diego Ferreire na main cardu. Pettis je povedio Cerronea još 2013 godine. Sa McGregorom nije imao prilike da se bori, ali ta borba se spominjala mnogo puta. Ono što smo do sada naučili kada je u pitanju MMA to je da ništa nije sigurno i da je sve moguće, tako da ne treba odbaciti mogućnost da vidimo i Anthony Pettisa u glavnoj borbi na UFC 246.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime