Brunson želi jednog od dva TOP borca srednje kategorije: „Rangirani su bolje od mene a slobodni!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Derek Brunson je ušao kao totalni „autsajder“ u borbu sa mladim i perspektivnim Edmen Shahbazyanom, kojeg je nokautirao u meču večeri na poslednjem UFC Fight Nightu.

Derek Brunson i Edmen Shahbazyan

Brunson je u ovaj meč ušao kao 8. rangirani borac srednje kategorije a ovo mu je bila treća possbeda u nizu. Dobro je došla promena ekipe i odlazak u tim kod Henri Hoofta gde na raspolaganju ima velika svetska imena. Takođe vidi se veliki napredak i u taktičkom delu Brunsona, koji deluje dosta zrelije i drži se taktike, ne srlja kao u predhodnim borbama.

Derek Brunson

Izgleda da Derek ne planira da odmara previše dugo i da je spreman da uskoro uđe u oktagon. Na svom Twitter nalogu objavio je dva borca sa kojima bi voleo da odmeri snage:

Hermansson ili Till mi zvuči sjajno. Obojica su rangirani bolje od mene i trenutno su slobodni.

UFC srednja kategorija postaje sve zanimljivija, dolazi dosta novih boraca u poslednje vreme. Darren Till je izgubio od Roberta Whittakera, dok je Jack Hermansson pobedio Kelvina Gasteluma i stigao do najveće pobede u karijeri. Tu je i spomenuti Gastelum koji je rangiran kao 7. borac srednje kategorije, samo jednu poziciju iznad Derek Brunsona.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime