Blachowicz i Teixeira zakazani za septembar, Rakić zamena!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Borba za titulu UFC poluteške kategorije između šampiona Jan Blachowicza i Glovera Teixeire zakazana je za 4. septembar.

Jan Blachowicz, Glover Teixeira i Aleksandar Rakić

Dvojica najiskusnijih boraca pluteške kategorije i UFC veterana odmeriće snage, a ulog je šampionska titula. Ova borba će predvoditi UFC 266 koji se održava 4. septembra na još uvek nepoznatoj lokaciji. Trenutno je ovo jedina borba koja je zakazana za ovaj događaj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MMA Junkie (@mmajunkiedotcom)

Zanimljivo, naš Aleksandar Rakić koji je drugi izazivač poluteške kategorije (odmah iza šampiona Blachowicza i Teixeire) mogao bi da bude „bekap“ opcija za ovaj događaj. Tu vest je potvrdio i Dana White u razgovoru za ugledni DAZN DE:

„100%, pogotovo sada kada mnogi otkazuju borbe.“

Glasio je odgovor na pitanje novinara da li će Aleksandar Rakić biti zamena u slučaju da neko od aktera otkaže nastup, pa je zatim nastavio:

„On je drugi na svetu, a ispred njega je samo šampion i Glover Teixeira. Ukoliko glover iz nekog razloga otkaže borbu, Rakić je sledeći!“

Videćemo šta će se dogoditi, nije nemoguće da vidimo „Raketu“ u borbi za titulu, sve su učestaliji otkazi boraca pred sam meč, tako da treba biti optimista. Intervju sa našim najboljim MMA borcem Aleksandrom Rakićem očekujte u Subotu u 21h na TRIANGEL TV YouTube kanalu.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime