(VIDEO)Suočili se Vaso i 3 kilograma teži Makhno i podelili čokoladicu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završeno je i merenje boraca sutrašnjeg AMC Fight Nightsa za publiku koje je bilo održano danas u Moskvi.

Vaso Bakočević protiv Alexey Makhna

Glavna borba večeri je duel Vasa Bakočevića i Alexey Makhna. Kao što znamo, Makhno nije uspeo da skine na planiranih 77,5 kg nego je zamolio da se granica pomeri na 80kg. Na kraju ruski borac nije ispoštovao ni naknadno dogovorenih 80kg već se pojavio sa 80,6 kilograma.

Vaso Bakočević je dobio deo honorara Alexeya Makhna, glavna borba većeri se održava samo zavljaljujući „ludilu“ Vasa Bakočevića koji nije želeo da se meč otkaže nego je prihvatio borbu i pored razlike u težini. Psycho se izvagao juče i bio je tačan 77,5 kilograma.

Vaso Bakočević i Alexey Makhno na merenju, FOTO: Screenshot

Danas na merenju za publiku, videli smo susret oči u oči Bakočevića i Makhna. Prilikom suočavanja Vaso je podelio sa protivnikom čokoladicu koju proizvodi firma Khabiba Nurmagomedova, ali je i zapretio domaćem borcu:

Pošto voli da papi dao sam mu pola čokoladice „Fitroo by Khabib“ a sutra će da dobije eo paket u glavu… Ja sam tačan kao i uvek na 77,5, protivnik neprofesionalan (3 kilograma preko) zbog čega sam dobio deo njegovog honorara al koga boli kurac za pae, ne dođu i odu… Ovde smo došli da pobedimo. VIdimo se sutra Baki

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vaso „Psychopath“ Bakocevic (@vaso_psycho)

Aleksandar Janković i njegov protivnik Oleg Kosinov bili su tačni na merenju sa 77,5 kilograma. Zapratite Triangle TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime