Borislav Nikolić novi član Secutora i MTK Global menadžmenta!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najtalentovaniji borac u Srbiji kada je u pitanju perolaka kaegorija, Borislav Nikolić (7-0), novi je član Secutor Akademije. Borislav već duže vreme trenira u Secutoru ali sada je i zvanično potvrđeno da je član poznatog beogradskog MMa kluba. Secutor MMA & BJJ Akademija trenutno ima odličan roster boraca. Pored UFC borca Duška Todorovića tu su još i: Nenad Avramović, Marko Petković, Stefan Pijuk, Borislav Nikolić i veliki broj amaterskih boraca za koje će se tek čuti.

Nikolić je potpisao i ugovor sa MTK Global menadžerskom agencijom koja zastupa veliki broj UFC,Bellator i PFL boraca. Najpoznatije ime koje zastupa MTK je definitivno Darren Till, a što se tiče naših boraca članovi MTK su: Duško Todorović, Stefan Sekulić, Stefan Zvijer, Slobodan Maksimović, Nemanja Kovač, Miro Jurković, Zorka Stojanović …

Borislav je svoj poslednji meč radio još u februaru 2017. na WFC 23 gde je pobedio Nejc Preložnika gušenjem u 2. rundi. Sve svoje pobede (7) Borislav je zaršio prekidom. Njegovo najjače odužije je definitivno njegov fight iq i kako on sam kaže „ludilo“ koje poseduje, fizički je izuzetno spreman a tehnički je potkovan na svim poljima. Biće zanimljivo videti protiv koga će se Borislav boriti naredni meč, ali po raspletu situacije deluje da će se boriti na SBC.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime