POTVRĐEN JOŠ JEDAN DUEL: Ivan Erslan protiv Jusufa Hajrovića na „Fight Islandu“!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Fighting Nation Championship je dobio još jedan zanimljiv duel. Na Zrči će se 31.7 sastati neporaženi Ivan Erslan, trenutno jedan od najvećih talenata u Evropi kada je u pitanju poluteška kategorija i iskusni Ivan Erslan koji je definitivno potvrdio epitet najhrabrijeg borca na Balkanu. Malo ko bi se usudio da u ovom trenutno „stane na crtu“ Erslanu.

Ivan Erslan (8-0-1 nc) je kao što smo rekli jedan od najvećih potencijala poluteške kategorije i velika uzdanica Hrvatskog MMA. Poslednji put je nastupio na KSW 51 gde je dominantnom izvedbom pobedio Darwin Rodrigueza. Na žalost problem sa prelomom šake i operacija ga je odvojila od oktagona i od tada ga nismo videli u akciji. Ispred sebe će imati Jusufa Hajrovića (13-11-1-1 nc) iskusnog i srčanog borca koji uvek ostavi srce u ringu. Jusufof skor dovoljno govori da nikada nije birao protivnike ni kategorije, tip je bora koji uvek ide do kraja i daje svoj maksimum.

Polako se popunjava fight card za FNC 3 „Fight Island“ koji predvodi borba za titulu „Balkanskog BMF“ prvaka između Vasa Bakočevića i Ivice Truščeka. Karte su u prodaji i možete ih kupiti preko eventim.hr.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime