Vaso i Savo otvorili MMA klub u Beogradu, poznati svi detalji i članovi kluba!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Već je poznato da su Savo Lazić i Vaso Bakočević otvorili svoj MMA klub, ali sada konačno imamo više informacija koje su postale zvanične.

Danas je napravljen instagram profil Fight Company MMA kluba a i zvanično se obratio jedan od osnivača Vaso Bakočević na svom Instgram profilu:

Od 1. septembra Savo Lazić i ja otvaramo svoj Fight Company Tim. Treninzi će biti u Sportskom Centru Banjica u prostorijama VIN BJJ kluba u saradnji sa našim prijateljem Aleksandrom Kukoljem. Što se tiče S&C treninga nastavljamo sa našim trenerom Igorom Krstićem u njegovom HPG Gymu koji se takođe otvara uskoro. Ništa se nije mnogo proenilo, ekipa ostaje ista, cela profi ekipa (preko 10 boraca) sada već bivšeg kluba Ahilej je tu kao i kompletna ekipa amaterskih boraca koji godinama unazad osvajaju sva domaća takmičenja. Ovo je nešto o čemu sanja svaki borac a to je da ima svoju priču i mi smo konačno uspeli! Vidimo se 1. septembra!!!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Od 1 septembra ja i @savo_hitman_lazic otvaramo svoj @fightcompanymma tim. Treninzi ce biti u Sportskom Centru Banjica u prostorijama @vin_bjj u saradnji sa nasim prijateljom @aleksandar.kukolj Što se tiče treninga s&c nastavljamo sa nasim @coach_krle10 u njegovom HPG gymu koji se takodje uskoro otvara.Ništa se nije mnogo promjenilo,ekipa ostaje ista,cijela profi ekipa (preko 10 boraca) sada već bivšeg kluba Ahilej je tu kao i kompletna ekipa amaterskih boraca koji godinama unazad osvajaju sva domaca takmičenja. Ovo je nesto o cemu sanja svaki borac a to je da ima svoju pricu i mi smo konacno uspjeli! Vidimo se od 1 septembra!!! #fightcompany

Објава коју дели Vaso „Psychopath“ Bakocevic (@vaso_psycho) дана

U pitanju je saradnja klubova, MMA Fight Company, Klub Brazilske Jiujitse VIN i Aleksandar Kukolj Judo Team. Od profesionalnih boraca deo rostera Fight Company Tima su: Vaso Bakočević, Savo Lazić, Aleksandar Ilić, Aleksandar Janković, Stefan Negucić, Marko Radaković, Milan Radaković, Nikola Lazić, Igor Krstić, Krsto Bukumirić, Stefan Bukumirić i veliki broj amaterskih boraca za koje će se tek čuti. Cela ova priča deluje zanimljivo i jedva čekamo da krene sa radom i da vidimo kako će to izgledati u praksi.

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Sem Ilketa borci za vasar zvani Megdan.
    A Ilke je deo boraca UFD-a i zivi u Svajcarskoj koliko znam.

    19
    3

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime