Burns o Usmanu: „Odradili smo preko 200 sparinga, znamo se dobro!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši prijatelji i sparing partneri boriće se za titulu UFC šampiona velter kategorije. Gilbert Buns će napasti titulu koju drži Kamaru Usman.

Bivši sparing partneri će posle nekoliko otkaza konačno rukavice ukrstiti 13. februara na UFC 258. U razgovoru za MMA Junkie, Gilbert Burns je govorio o potencijalnom meču sa svojim bivšim sparing partnerom i o tome koliko se u stvari oni dobro poznaju:

“Kamaru i ja smo odradili najmanje 200 rundi sparinga. Zajedno smo počeli da treniramo 2012. godine u Blackzilliansu. Tada su Blackzilianci propali i ugasili se, pa smo se preselili s Henriem Hooftom. Otišli smo do mesta koje se zove Combat Club. Bili smo tamo skoro godinu dana, a onda smo otvorili Hard Knocks.

Brazilac je izneo zanimljivu činjenicu, a to je da su on i Usman gotovo 7 godina trenirali zajedno i bili sparing partneri jedan drugome:

Dve godine smo bili u Hard Knocksu. Posle toga smo prešli u Sanford MMA i tamo smo bili ukupno dve godine. Tako da sam trenirao sa Kamaruom sedam godina, a obojica volimo da treniramo.

Na samom kraju Burns je izjavio kako se on i Usman odlično poznaju i da su uvek bili dobri sparing partneri jedan drugome:

Bio je dobar partner za mene i ja za njega. Odradili smo sigurno preko 200 sparinga. I još mnogo grappling treninga, plus rvačke treninge. Sigurno imam puno sati na strunjači sa Kamaruom. Znamo se jako dobro.”

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MMA Junkie (@mmajunkiedotcom)

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu! 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime