Cerrone o meču sa McGregorom: „Pojavio se Donald ali ne i Cowboy, shvatio sam da ne želim biti tamo!“(VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Donalda Cerronea očekuje vrlo važan meč na UFC 249. Popularni „Cowboy“ će se ponovo sastati sa bivšim šampionom lake kategorije Anthony „Showtime“ Pettisom. Prvi put ova dva borca susreli su se još 2013. godine kada je Pettis slavio prekidom u prvoj rundi. UFC 249 će se održazi  9. maja a event predvode Tony Ferguson i Justin Gaethje. Biće to možda i najjači fight card u istoriji UFC-a.

Foto: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Poslednji put Cerrone borio se pre skoro 4 meseca protiv Conora McGregora na UFC 246. Irac ga je pobedio prekidom za samo 40 sekundi. Bio je to možda i najslabiji meč Cowboya u njegovoj bogatoj karijeri. Kako kaže sam Cerrone, on se taj dan nije pojavio u oktagonu. Dva dana pred borbu shvatio je da nema volje i žele za borbom i ako se radi o najvćem meču u njegovoj karijeri:

Pojavio se Donald, ali Cowboy nije bio tamo.Pogrešan lik se pojavio. Nisam ništa mogao da uradim, nisam mogao da uzbudim, motivišem… jednostavno nisam želeo da budem tamo. Najveća borba, ceo svet gledat, moje šansa da se dokažem, a ja jednostavno nisam želeo da budem tamo. Ne znam zašto, ne znam kako, ne znam ni šta mogu da učinim to promenim“. Rekao je Cerrone u razgovoru za ESPN.

Nekad se pojavim i jebeno sam spreman i napaljen, a ponekad uopšte ne želim da budem tamo. Ne znam zašto. Voleo bih da imam odgovor zašto je to tako. Dva dana pre borbe sam bio… Bilo je teško. Kad sam se pojavio tog jutra, jednostavno nisam imao onaj osećaj. Izjavio je Donald Cerrone.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime