UFC BORAC U ODLIČNOJ FORMI! Pogledajte kako Duško Todorović radi na fokuserima (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

I ako smo u karantinu to nije razlog da ne treniramo i ne radimo na sebi. Činjenica je da je teško formu održati bez teretana i MMA klubova koji su još uvek zatvoreni, ali sa druge strane ne treba sedeti skrštenih ruku i čekati da se ova situacija okonča.

Naš UFC borac Duško Todorović trebao je da debituje u najboljoj svetskoj MMA organizaciji 21. marta na fight nightu u Londonu protiv člana SBG-a John Phillipsa. Kao što je već svima poznato, zbog globalne pandemije Korona virusa odložen je ceo event. Sve se to izdešavalo samo par dana pred polazak boraca za London. Duško kao i svi borci koji su trebali da nastupaju u Londou su u pripravnosti i čekaju poziv UFC-a. Izgleda da će upravo UFC biti prva sportska organizacija koja će nastaviti svoju kalendarsku godinu posle globalne pandemije COVID-19 virusa.

I ako još uvek ne zna kakav je plan UFC-a vezano za njegov debi, Duško Todorović je u treningu i čeka svoj debi u najboljoj svetskoj organizaciji. Kao što možete videti na videu, Todorović radi na udaračkim tehnikama.

Jedva čekamo novosti vezane za Duškov debi u UFC. Za sve koje zanima kako Duško trenira, provodi vreme u karantinu i kako je došlo do otkazivanja njegovog meča na UFC, može da posluša u našem intervjuu sa Duškom u videu ispod.

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime