Khabib o otkazanom meču na UFC249: „Imao sam najbolji kamp do sada, vratiću se još bolji!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC šampion u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov obratio se javnosti putem svog Instagram naloga i prokomentarisao njegov otkazani meč na UFC 249, gde je trebao da brani titulu protiv Tony Fergusona.

Photo by Steven Ryan/Getty Images)

Većina MMA fanova je razočarana zbog 5. po redu otkaza ove borbe, ali realno nikome nije teže nego samim borcima. Khabibu je kako kaže teško palo ovo otkazivanje borbe, ali neprikosnoveni šampion je optimističan i navodi kako će se vratiti još bolji.

Bio je to najbolji trening kamp koji sam imao. Dugo se nisam osećao ovako dobro, ali biću spreman  i vratiću se još bolji.

Povratak Nurmagomedova se očekuje u septembru – oktrobru. Njegov naredni protivnik bi trebalo da bude pobednik borbe za privremenu titulu prvaka lake kategorije između Tony Fergusona i Justin Gaethjea, glavne borbe UFC 249. Mali problem može da pravi današnja izjava Dana Whitea koji je izjavio da tu borbu nećemo gledati u 2020. godini. Ovakav rasplet situacije „miriše“ na Conora McGregora, kojem je borba obećana baš na jesen (kada je i povratak Khabiba), ili je možda sve slučajnost ? 🙂

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime