Predsednik Bellatora kritikovao UFC: „Igraju se sa budućnošću svih nas, stvar je ozbiljna!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prvi čovek Bellator organizacije Scott Coker je u gostovanju na MMA Junkie Radiu govorio o povratku Bellatora ali i o potezima konkurentske kompanije UFC i njenom povratku 9. maja. Kako kaže Coker, na prvom mestu su mu mere bezbednosti i zdravlje ljudi, pa se Bellator neće vratiti pre Jula meseca. Otkazano je čak 7 Bellatorovih događaja. UFC predsenik Dana White izjavio je kako drži situaciju pod kontrolom i da je UFC spreman za povratak, sa druge strane Scott Coker predsednik Bellatora smatra da je to preveliki rizik za celoukupan sport i da nema potrebe za tim:

To je vrlo ambiciozno. Ne znam kakav im je protokol, ali mogu reći jednu stvar. Trebali bi svi biti razumni u ovoj situaciji. Na kraju svega, ako nemaš odgovore na sva pitanja i ne rešiš sve što je potrebno, može se dogoditi nešto jako loše. I to bi uticalo na sve nas, sve bi nas vratilo nekoliko koraka unazad jer bi se morali postaviti u obrambenu poziciju. Oni se tako ne igraju samo sa svojom budućnošću, nego sa budućnošću svih nas, celim sportom.

„Da imam priliku da razgovaram sa UFC-ovim potpredsjednikom, rekao bih mu da bude oprezan jer je ovo vrlo ozbiljna situacija. Mora biti u potpunosti siguran da je pripazio na svaki detalj, ne želimo da se loše stvari dogode ovom sportu.“

Scott Coker je izjavio da će Bellator do oktobra ili novembra održavati svoje događaje bez prisustva publika, kako ne bih dovodili u pitanje celu situaciju.

Da li se slažete sa Cookerom?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime