Blachowicz nakon pobede nad Adesanyom: „Mislio sam da je brži, ali i da udara slabije!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jan Blachowicz je odbranio svoju titulu šampiona poluteške kategorije u glavnoj borbi večeri na UFC 259. „Poljska snaga“ je pobedila Israela Adesanyu jednoglasnom sudijskom odlukom.

Jan Blachowicz pobedio Israela Adesanyu

Još jednom je Blachowicz pokazao da je najopasniji kada ga podcene i da to nikako ne sme da se radi. I ako je u meč ušao kao šampion poluteške, svetske kladionice i publika davale su mnogo veće šanse Adesanyi. Jan je uspeo dominantnom partijom da pobedi Adesanyu i još jednom zapuši usta kritičarima.

U intervjuu nakon borbe sa Joe Roganom, Jan je otkrio šta ga je iznenadilo kod šampiona srednje kategorije Israela Adesanye:

Mislio sam da će biti dosta brži, ali i da slabije udara. U stvari nisam mislio da toliko jako udara, ali bio je sporiji nego što sam verovao da jeste.

Prokomentarisao je Blachowicz svoju taktiku i razvoj borbe:

Znao sam da ću ga u jednom trenutku borbe da ga srušim i da budem bolji od njega. Veći sam i snažniji, a i znali smo da na podu nije tako dobar kao ja. Trebalo je samo sačekati priliku, pravi trenutak. Na početku borbe je bio brz i osetio je kada planiram da ga rušim, čim se umorio ja sam našao svoju priliku. Plan je bio da više koristim levu ruku i da pogađam direktom i da pravim pritisak. Ali  znate da je taktika jedno, a sama borba drugo. Mislim da sam mogao više da boksujem u meču.

Oktrio je poljak ko je zaslužio da sledeći napadnje njegovu titulu:

Mislim da je Glover Teixeira sledeći. On je sigurno to zaslužio i želim se boriti protiv njega. Nije baš mlad i nema puno vremena za čekanje. Želim da se borim protiv njega dok je u dobroj formi. Isto tako u ovom trenutku želim da se odmorim i posvetim žanju svojoj porodici. Ako je spreman malo da sačeka, on je svakako sledeći.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu! 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime