Dominick Reyes: „Kaznite Jonesa tako što će se boriti ponovo protiv mene!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dominick Reyes je verovatno borac koji je bio najbliži da pobedi neprikosnovenog Jona Jonesa. Evo skoro 3 meseca kasnije Reyes i dalje pokušava da se izbori za revanš, koji je nema sumnja zaslužio. U razgovoru za MMA Fighting imao je jedan zanimljiv predlog UFC-u, kako da kazni Jonesa za incident koji je šampion načinio nedavno kao i njegov komentar na incident:

Foto: MMA Junkie

Prvo sam se upitao zar opet. Onda sam pomislio, kako mi je drago da to nije učinio pre naše borbe, a poslednje je bilo kako njemu treba pomoć. Inače mi je žao ljudi kojima se to događa, ali kod Jonesa to nije slučaj. Nikad nije ni bio.“

Mislim da bi ga trebali kazniti tako da mora odraditi revanš protiv mene. To bi bila najgora kazna, zar ne? Ima smisla i bilo bi pošteno. Ali, Jones to pokušava da izbegne i to me frustrira. Ja bih njemu bez razmišljanja dao revanš da su sudije dosudile borbu za mene. Svakako bi ga zaslužio. Ali on nije takav tip.

Dana White je sam izavio kako Reyes zaslužuje revanš protiv Jonsa, ali sa druge strane tu je Jan Blachowicz koji je u usponu i odličnoj formi. Praksa sam do sada nije pokazala da izazivač dobija priliku za revanš za šampionom kao naredni meč. Videćemo šta će se dogoditi, svakako je zanimljiva poluteška kategorija.

Foto: MMA Junkie

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime