(VIDEO) Pogledajte odlične kombinacije „Jokera“ na džaku!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

I ako smo zatvoreni u karantinu usled pandemije COVID-19 virusa, većina MMA boraca ne sedi skrštenih ruku. Uskoro će nadamo se ovo proći, pa ćemo ponovo uživati u MMa borbama i u ostalim sportovima. Opis posla MMA borca je takav da moraju stalno biti u treningu, kakve god okolnosti bile.

Aleksandar „Joker“ Ilić objavio je na svom Instagram nalogu snimak na kome ispucava odlične kombinacije na džaku. Na kombinacije ručnih i nožnih tehnika dodat je sprawl. Jako lepo za oko i tehnički precizno. Za 55 sekundi Ilić je „ispucao“ 125 udaraca.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Pozdrav za sve koji treniraju uz “stamenu” ekipu! 🔥😎👊🏼🃏 . . . @juice.jedan.jedini Hvala brate! ✌🏻🙅🏻‍♂️🔊🔞🎙 . . . ps. Ne moze nam karantin nista! 🖕🏼🤡

Објава коју дели Aleksandar „Joker“ Ilić 🤡 (@ilkemma) дана

Svoj poslednji meč je radio na KSW 51 u zagrebu gde nije uspeo da pobedi Cesary Kesika. Joker je trebao da ima meč na jednom od odloženih KSW priredbi, koja je otkazana zbog Korona virusa. Ilić deluje da je u odličnoj formi i jedva čekamo njegov sledeći meč i verujemo da će „šokirati“ publiku kao protiv Damiana Janikowskog.

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime