Duško Todorović dobio novog protivnika, čeka ga Brazilac!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kako Triangle TV saznaje, Duško Todorović će nastupiti 5. juna na UFC Fight Nightu jer mu je UFC našao novog protivnika.

Duško Todorović UFC

Kao što znamo, juče je prvobitni protivnik Maki Pitolo otkazao nastup zbog povrede na treningu, pa je bilo upitno da li će i kako će UFC odreagovati i šta će biti sa nastupom našeg Duška Todorovića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Kako TRIANGLE ekskluzivno saznaje, protivnik Duška Todorovića (10-1) biće Brazilac Gregory „Robocop“ Rodrigues (9-3). Rodrigues je aktuelni šampion LFA organizacije u srednjoj kategoriji. U nizu je od 2 pobede a od svojih 9 pobeda, čak 8 je završio prekidom. Svoju kartu za UFC „kupio je“ prihvatanjem borbe kao short notice protiv našeg Duška Todorovića. Brazilac je nastupio na Contender Series ovog leta, ali je doživeo poraz od Jordan Williamsa i nije izborio ugovor sa UFC-om.

Duško Todorović i Gregory Rodrigues

Duško Todorović je kao što znamo imao debi iz snova u UFC organizaciji. Dominanta pobeda prekidom u 2. rundi koju je UFC nagradio bonusom za „performance of the night“. Nakon toga sledi prvi poraz u Duškovoj karijeri od Punahele Soriana. Jedva čekamo 5. jun i verujemo u Duškovu pobedu i povratak tamo gde je stao!

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime