NEVEROVATNO: Ruski UFC teškaš osuđen na 8 i po godina zatvora!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Neporaženi ruski UFC borac teške kategorije nalazi se u velikom problemu. Perspektivni teškaš će provesti 8 i po godina iza rešetaka!

Oleynik, Sosnovskiy i Dos Santos

U pitanju je Dmitriy Sosnovskiy (11-0, 1-0 UFC) koji je debitovao u UFC 2018. godine pobedom nad Mark Godbeerom. Sosonovskiy je skrenuo pažnju na sebe kada je kao mlad borac nokautirao u prvoj rundi jednog od najboljih tada ruskih teškaša u svom „prajmu“ Aleksandera Emelianenka. U Rusiji se digao veliki „hype“ oko ovog borca nakon UFC debija, mnogi su ga videli kao potencijalnog UFC šampiona, ali po svoj prilici ostaće na 1 nastupu u UFC organizaciji zbog dela koje je učinio.

Dmitry Sosonovskiy, FOTO: MMA Junkie

Kako prenosi ruski RS Sport, Dmitriy Sosnovskiy je ove nedelje osuđen na zatvorsku kaznu od 8 i po godina u ustanovi koja je najstrože obezbeđena. Član Alexey Oleynik MMA Tima je na leto 2019. godine načinio teško krivično delo sa grupom ljudi koje mu se stavlja na teret a za koje je proglašen kriv po svim tačkama optužnice.

Dana White i Dmitriy Sosnovskiy

Sosnovskiy i još 4 osobe su na ulici Moskve oteli ruskog biznismena i autom ga pevezli do lokacije gde su mu pretili smrću i zahtevali da plati 400 hiljada rubalja (4500 eura). Nakon što je odbio da im isplati traženu cifru, jedan od otmičara je tehnikom gušenja ostavio biznismena bez svesti. Nakon što je žrtva pobegla, prijavila je slučaj policiji koja je uhapsila sve učesnike ovog događaja.

Dmitriy Sosnovskiy je malo pre ovog krivičnog dela trebao da se bori protiv Junior Albinija ali se rus povukao zbog povrede. Inače Sosnovskiy je član tima i glavni sparing partner Alexey Oleynik koji se šokirao povodom ovog slučaja.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime