Fotografija koja dokazuje da je Yan oštećen i da je udarac bio legalan?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Borba za titulu UFC šampiona bantam kategorije između Petr Yana i sada već novog šampiona Aljamain Sterlinga, bacila je mrlju na UFC 259.

Petr Yan i Aljamain Sterling

Kao što znamo ovaj fantastičan duel dobio je kraj koji niko nije želeo da vidi. Nakon tri runde odlične borbe, meč je završen diskvalifikacijom Petr Yana i oduzimanjem UFC titule šampiona.

Yan je uputio „ilegalan“ udarac dok je Sterling „bio na zemlji“ i od posledica udaraca nije mogao da nastavi borbu, pa mu je pripala titula šampiona diskvalifikacijom protivnika koji je bio vidno bolji i kvalitetniji borac. Sterling nije želeo da prihvati titulu posle borbe, ali samo nekoliko sati kasnije pohvalio se sa pojasom.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija spornog detalja koja nam pokazuje da u stari udarac nije bilo ilegalan i da Sterling nije bio sa obe noge na zemlji u trenutku udarca, kako nam se činilo u prvi mah. Obratite pažnju na fotografiju i nogu Sterlinga koja je u vazduhu. Slična situacija viđena je u borbi za titulu poluteške kategorije kada je Jon Jones pogodio Anthony Smitha. Pogledajte fotografiju i sami zaključite. U slučaju da je zabeležena u trenutku udarca, može da se uzme u obzir kao sudijska greška.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Da li je po vama udarac bio nelegalan?

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Ta je fotografija dokaz da je udarac nelegalan jer je to trenutak kada je udarac već izvršen a kome se nakon takvog udarca koljeno ne bi odvojilo od poda,bio sam i ja na strani Yana ali ovo nije bilo sportski i fer.

    1
    1

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime