Rakić nakon najveće pobede u karijeri dobio braon pojas od svog trenera!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Aleksandar Rakić je ostvario najveću pobedu u svojoj karijeri na UFC 259. „Raketa“ je bio bolji od drugog izazivača Thiago Santosa i prišao je na samo korak do napada na UFC titulu šampiona.

Aleksandar Rakić pobedio Thiago Santosa

Druga pobeda (da je pravde bila bi i treća) u nizu nad bivšim izazivačima za UFC titulu. Rakić je noćas dokazao i da ima visok fight iq kada je skroz neutralisao Thiago Santosa i anulirao njegovo najopasnije oružje. Podsetimo Santos je sigurno najjači udarač u kategoriji koji je nokautirao i aktuelnog šampiona Jana Blachowica, a Rakić ga je praktično ostavio bez prilike da ga ugrozi i dovede pitanje svoje pobede u pitanje. Našao je distancu koja mu odgovara, fintirao Santosa i pogađao snažnim kikovima.

Aleksandar Rakić dobio braon pojas od Robert Pastucha

Zanimljiva scena viđena je u oktagonu nakon proglašenja pobednika meča. BJJ trener Aleksandra Rakića, Robert Pastuch dodelio je braon pojas našem borcu tokom ceremonije u oktagonu. Jako lep gest i odličan trenutka Roberta da dodeli Aleksandru braon pojas, koji je već nekoliko puta dokazao da zaslužuje. Kao potvrda da zaslužuje u viši pojas je dominacija Rakića nad Smithom (koji je crni pojas BJJ) u parteru. Čestitamo Aco i sigurni smo da će ovo da bude motiv da se radi još jače!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ESPN MMA (@espnmma)

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu! 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime