IGOR POKRAJAC OBJAVIO KRAJ KARIJERE: „Dugo odlažem ovaj trenutak, nemam više motiv!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Živa legenda regionalnog MMA i Hrvatski borac sa najviše nastupa u UFC Igor Pokrajac, rešio je da završi svoju bogatu MMA karijeru i okači rukavice o klin.

Igor „The Duke“ Pokrajac (29-15) je Hrvatski borac sa najviše nastupa u UFC organizaciji (čak 13). Pobedio je velika imena kao što su: Fabio Maldonado, Krzysztof Soszynski, Maiquel Falcao, James Irvin … Borio se protiv Jana Bachowicza, Stephan Bonnara, Vinny Magalhãesa, Rafael Cavalcantea, Ryan Jimmoa i mnogih drugih.

O odluci da se penzioniše kako sam kaže razmišlja već duže vreme, ali ona je usledila neposredno posle poraza na FEN 28 od Michal Kite:

Došao je i taj trenutak. Takmičio sam se u ovom sportu više od 20 godina i voleo sam svaki minut ovog sporta. Jednostavno nemam više to u sebi, koliko je potrebno da bih se takmičio na nivou na koji sam navikao. Nema potrebe da se dalje terate sebe kada trud koji ulažete ne odgovara rezultatima. Svestan sam koliko je to teško priznati sam sebi. Dakle, vojvoda se sada povlači. Dugo odlažem ovaj trenutak. Takmičio sam se u ovom velikom sportu jer sam ga voleo, ali  sada jednostavno nemam više motiva, ne uživam više u ovome. Hvala svim navijačima, organizacijama i protivnicima na ovom velikom putovanju. Vojvoda se povlači.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Couldn’t do without @atteurope and coach @forgy_attzagreb @sasa_drobac stipe, sabo and all coaches thru all my career that made me who I am today and fighter I become. Thank u all.

Објава коју дели Igor The Duke Pokrajac Ufc (@igorpokrajac) дана

Niko nije očekivao da će Igor Pokrajac da donese ovu odluku, pogotovo zbog činjenice što je aktuelni šampion SBC-a u teškoj kategoriji gde je pobedio Maiquel Falcaoa. Imali smo tu čast i zadovoljstvo da uživamo u borbama Pokrajca. Legendo uživaj u zasluženom odmoru!

Po čemu ćete pamtiti Igora Pokrajca? 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime