Vettori želi revanš sa Adesanyom: „Najbolji sam na svetu, pobedio sam ga u prvom meču!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Marvin Vettori je u odličnoj formi i zabeležio je već treću pobedu za redom. Posle ove dominantne predstave, Vettori je sebi otvorio put ka vrhu srednje kategorije.

Nije imao sreće Italijan u 2020. Godini. Nekoliko meseci je čekao priliku za borbu. I ovog puta nije išlo sve po planu. Njegov protivnik Karl Roberson je ponovo pao vagu, ali na sreću ovoga puta nije otkazao svoj nastup kao što je to već jednom učinio.

(Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images)

Vettori je bio izuzetno motivisan i skoncentrisan u borbi, koju je završio gušenjem u prvoj minuti borbe i pokazao da je jedan od najvećih potencijala u srednjoj kategoriji:

Šest meseci sam čekao na ovo. Nisam pivo popio još od januara zbog ovoga. Trenirao sam mnogo jako i ovo je moja nagrada. Pre borbe sam za malo zapkalao, ovo mi mnogo znači.

Prokomentarisao je italijan svoj impresivan nastup protiv Robersona:

„Ja sam jednostavno drugi nivo. On je rekao da je njegov grappling bolji od mog. Mislim da je to rekao samo da bi se ja uplašio da ga rušim. Ali nema tog kod mene, ja sam siguran da sam najbolji na svetu.“

Kao što smo rekli Vettori je u nizu od 3 pobede. Svoj poslednji poraz doživeo je od aktuelnog šampiona srednje kategorije Israela Adesanye u aprilu 2018. godine, podeljenom sudijskom odlukom. Mnogi smatraju kako je Vettori u tom meču pobedio Adesanyu. Sada posle 3 pobede Vettori veruje da će ući u vrh kategorije i boriti se protiv rangiranih boraca i da želi revanš protiv Adesanye kojeg je kako kaže već jednom pobedio:

Svi me izbegavaju, ali mislim da više neće moći. Želim imena, želim priliku za korak napred ka tituli i želim taj revanš protiv Adesanye. Naša prva borba je bila jako blizu i moramo to da ponovimo. Ja smatram da sam ga pobedio, on se ne slaže sa tim. Nema druge nego da to ponovimo. On puno priča o meni, a ja nisam još rangiran.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime