(VIDEO) Pogledajte sparing Kamaru Usmana i menadžera Ali Abdelaziza!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Na internetu se pojavio snimak sparinga UFC šampiona velter kategorije Kamaru Usmana i njegovog menadžera Ali Abdelaziza.

Za one koji nisu upućeni Ali Abdelaziz je jedan od najboljih svetskih menadžera koji zastupa velika MMA imena poput: Khabiba Nurmagomedova, Kamaru Usmana, Henry Cejuda, Justin Gaethjea, Gilbert Burnsa, Cody Garbrandta, Kelvina Gasteluma, Frenkie Edgara, Anthony „Rumble“ Johnsona, Zabita Magomedsharipova i mnoge druge . Svi ovi borci deo su Dominance MMA Managmenta čiji je vlasnik i osnivač upravo Ali Abdelaziz.

Ali Abdelaziz se pre menadžerske karijere takođe takmičio u borilačkim sportovima. Egipćanin se takmičio u džudou ali i u MMA gde nije imao baš previše uspeha. Debitovao je davne 2004. godine u MMA, kada je ostvario svoju prvu i jedinu pobedu. Nakon toga slede 3. poraza u nizu i od tada Abdelaziz ne ulazi u oktagon.

U videu možete pogledati sparing Abdelaziza i njegovog klijenta UFC šampiona velter kategorije Kamaru Usmana. Usmana očekuje nastup na UFC 251 protiv svog klubskog kolege i takođe člana menadžerske agencije „Dominance“ Gilberta Burnsa. Takođe uskoro bi mogli da vidimo još jedan duel boraca koje zastupa Ali Abdelaziz, a to je borba između Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea. Svaka čast ovom čoveku na uspehu u svom poslu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Sparing Kamaru Usmana i njegovog menadžera Ali Abdelaziza.

Објава коју дели 𝚃𝚛𝚒𝚊𝚗𝚐𝚕𝚎 𝚃𝚅 𝙾𝚏𝚏𝚒𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙰𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 (@triangle.tv) дана

Zapratite Triangle TV Instagram profil i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu. 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime