Joker napada Oktagon titulu poluteške kategorije protiv Vemole u Pragu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nakon dužeg vremena konačno zvanična potvrda i dogovorena borba za Aleksandra „Jokera“ Ilića koji se nije borio još od KSW 60.

Aleksandar Ilić protiv Karlosa Vemole na Oktagon 34

I ako iza sebe ima pobedu na KSW 60, Aleksandar Ilić (13-4) i KSW nisu pronašli zajednički jezik i ugovor nije produžen. Joker je imao usmeni dogovor sa PFL promocijom gde je trebao da nastupi na turniru u kategroiji do 93 kilograma, ali na kraju je i to „odpalo“.

Aleksandar „Joker“ Ilić

Kako se kaže u narodu „ko zna zašto je to dobro“, pa je Ilić dočekao svoju priliku i ispred sebe ima definitivno najveći meč u svojoj karijeri.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

„Joker“ će se boriti sa legendarnim Karlosom Vemolom (32-6) za titulu šampiona poluteške kategorije Oktagon MMA promocije u Pragu 23. jula na Oktagon 34. Popularni „Terminator“ je u nizu od 5 pobeda a u poslednjih 17 nastupa upisao je čak 16 pobeda. U poslednjem nastupu bez većih problema je savladao Michał Pasternaka gušenjem.

Vemola poseduje neverovatnu fizičku snagu a većinu svojih borbi je završio na „submission“. Očekuje nas izuzezno zanimljiv meč u Pragu gde ćemo gledati sudar stilova.

Iliću želimo puno sreće i verujemo da će na debiju za Oktagon MMA, šokirati domaću publiku, kao što je to već jednom uradio u Poljskoj na KSW debiju.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime