Jurišićev tim se oglasio: „Musaev i Abus napali Jurišića u restoranu nakon incidenta!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nemile scene bacile su mrlju na odlični KSW 58 koji je održan sinoć u Lođu, gde smo videli „nekoliko iznenađenja“.

Glavna tema svih portala kako domaćih tako i inostranih je incident nakon meča Musaeva i Jurišića gde je došlo i do fizičkog sukoba između boraca gde su se umešali i timovi. Sinoć nakon incidenta oglasio se i bivši UFC borac i proslavljeni menadžer Bojan Mihajlović koji je na svom Facebook profilu objasnio šta se dogodilo:

Sraman napad na Uroša Jurišića i njegov tim dogodio se nakon borbe na KSW 58 manifestaciji u Poljskoj. Nakon borbe čovek koji je bio u pratnji Shamila Musaeva preti Urošu Jurišiću. Nakon toga Bojan Mihajlović i Urošev tim poziva Ivana Dijakovića iz UFD Gyma da reaguje, budući da su dobili pobedu, da su u pitanju sportisti i da je borba gotova, da nema potrebe za tim. Dok je Ivan Urošu pokazao gest prstom, i nakon toga se samo sklonio i nije dalje učestvovao.
U isto vreme, nakon gestova koje je i dagestanski borac pokazao nakon proglašenja, Uroš je prišao da pozdravi Musaeva nakon svega , što se vidi i po njegovom govoru tela, on je vrhunski profesionalac i nije ispoljio nijedan agresivan pokret kojim bi ugrozio malopredjašnjeg protivnika. Musaev nesportski reaguje, bez povoda, ruši Uroša na pod i udara ga na zemlji, i nakon toga nastaje haos.
Naglašavamo da niko iz Uroševog ugla nije udario nikoga u kavezu, samo su telom branili svog borca, jer su ga udarala trojica Dagestanaca, što se može videti na snimcima. Zaista je čudno i da ga je udarao Abus Magomedov (veliki sportista i PFL finalista) uz još dvojicu ljudi u odelima.

KSW organizaciji ne priliči da dozvoli nešto ovakvo na svojoj manifestaciji, i nadamo se da će zbog nesportskog poteza o kojem uveliko pišu i domaći i strani portali Musaev biti kažnjen, jer pobede se ovako ne ostvaruju!

Posao boraca je da se bore i promovišu meč – u nedelji borbe, na merenju i samom meču…Treneri služe da smiruju svog borca i motivišu u meču, i da ga bodre posle eventualnog poraza ili nahvale posle velike pobede, ali nikako ne smeju dolivati ulje na vatru!

Da dodamo, nakon svih onih nemilih scena u kavezu KSWa, nakon same borbe, kada je Musaev napao Uroša Jurišića, nesportski i nečasno, još jedan incident dogodio se nekoliko sati kasnije.
Iako pozdravljamo i poštujemo Abusa i Shamila kao borce, ali ovo je samo nastavak njihove sramote.

Shamil Musaev i Abus Magomedov napali su Uroša i njegov tim još jednom, u restoranu, kada su momci došli nešto da pojedu i to plate – Musaev je uzeo flašu kako bi udario Uroša.
Još jednom, ponašali smo se krajnje profesionalno i nismo reagovali na provokacije i napade samo zbog dva momka iz našeg tima koji se za svoje karijere bore kao lavovi, jedan u UFCu i drugi u KSWu,

Sa druge strane, više od ovoga ne možemo, sledeći put možda budemo primorani da se odbranimo na svoj način!

Videćemo kakva će reakcija biti KSW organizacije nakon ovog incidenta. Predsednik KSW-a Martin Lewandowski je najavio novčane kazne i sankcije za sve učesnike ovog incidenta. U toku je pregledavanje kamera. Nadamo se da ovakvih scena neće biti više u našem sportu, jer definitivno ne priliči!

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime