(VIDEO) Musaev pobedio Jurišića! Opšta tuča u oktagonu nakon meča!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Uroš Jurišić je doživeo prvi poraz u svojoj profesionalnoj karijeri. Dagestanski borac Shamil Musaev pobedio je jednoglasnom sudijskom odlukom nakon 3 sasvim dobre runde u kojima je publika uživala.

Mrlju na odličan event i dobru borbu bacila je opšta tuča u oktagonu nakon meča. Nesportski potez Shamila Musaeva koji je nakon meča prišao Urošu Jurišiću i oborio ga na pod. Po Uroševoj reakciji možemo da zaključimo da nije očekivao ovo od svog protivnika. Odmah su uskočili timovi obojice boraca i obezbeđenje koje je brzo zaustavilo ceo incident. Šteta za ovakav završetak. Dva video snimka možete pogledati na TRIANGLE TV stranici ispod teksta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Aleksandar Rakas izgubio je od Michal Michalskog prekidom u prvoj rundi laktovima nakon odlične borbe. Od boraca sa Balkana jedinu pobedi večeras odneo je Francisco Barrio Croata. Nadamo se da ćemo više sreće imati na sledećem KSW eventu i da neće biti više ovakvih scena.

ZAPRATITE TRIANGLE TV I BUDITE U TOKU SA DEŠAVANJIMA U MMA SVETU!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Zla krv izmedju Bojana Mihajlovica i Ivana Dijakovića je bila okidač svega. Ivan i Bojan su godinama bili u fenomenalnim odnosima, godinama su momci iz Ufd-a nastupali na Sbc-u, ali su se pokačili oko dolaska Ksw u Srbiju početkom 2019. Tada je Dijakovic čak doveo Lewandovskog , vlasnika Ksw u Novi Sad , sastančili su sa Bojanom ali nisu se dogovorili, Bojan je tražio 2 borca njegova da nastupaju, ukoliko želi da im pomogne oko event-a. Od tada nijedan ivanov borac nije nastupio na sbc-u. Sve ovo je samo večeras kulminiralo i odvelo sjajan meč u drugi plan. shamil fenomenalan borac, neverovatno mi je sa kojom lakocom je rusio Urosa. Po meni pogresna taktika Urosa od starta, nije imao sta da trazi sa Dagestancem na nogama, od početka da je pritisnuo Shamila uz žicu i da je probao da ga zadrzi na podu sto duze.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime