KAKAV EVENT! Gaethje vs Holloway i Miller vs Green dodato na UFC 300!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prvi čovek UFC Dana White nas je sinoć obradovao sa objavljivanjem još dve borbe na već odličnom UFC300!

Max Holloway vs Justin Gaethje dodato na UFC 300

U pitanju su borbe Jim Miller vs Bobby Green a za BMF pojas će se boriti Justin Gaethje i Max Holloway. Prvi meč predstavlja sjajno uparivanje dvojice veterana i legende UFC-a a meč između Justina i Maxa predstavlja borbu između dvojice beskompromisnih boraca koji uvek ulaze u meč bez kalkulacija.

Bobby Green vs Jim Miller dodato na UFC 300

JIM MILLER (36-17) VS BOBBY GREEN (31-15)

Jim Miller dolazi iz pobede na prošlom meču a poznat je po vrhunskom BJJ. Od svojih 36 pobeda 20 je ostvario submissionom. Upravo na prošlom meču je meč završio “Face crankom” protiv Gabriela Beniteza i pokazao kakav je vrhunski majstor BJJ. Sa druge strane Bobby “The king” Green dolazi iz poraza od Jalin Turnera gde je doživeo strašan nokaut a mnogi su komentarisali kako je sudija prekasno zaustavio meč i da je Green mogao proći i sa manjim posledicama. Zanimljiva činjenica je da se Jim Miller borio na UFC100, UFC 200 a sada će nastupiti i na UFC300. Bobby je poznat kao kompletan borac i u svojoj karijeri je 20 mečeva završio nokautom ili submissionom.

Jim Miler pobedio Gabriel Beníteza na UFC Vegas 84

JUSTIN GAETHJE (25-4) VS MAX HOLLOWAY (25-7)

Justin Gaethje predstavlja pravog bombardera u lakoj kategoriji. Retko ko se može pohvaliti pobedama kakvim on ima a poznat je po svom tempu. nokauterskoj snazi, izdržljivosti, i ulasku u otvorene razmene. Od svojih 25 borbi 20 je pobedio nokautom a u proteklom meču je fantastično nokautirao Dustin Poiriera “head kickom”.

Justin Gaethje nokautirao Dustina Poiriera na UFC 291

Max Holloway nikada nije bio nokautiran u svojoj bogatoj karijeri i zanimljivo je videti kakvu će taktiku u ovom meču spremiti. Krasi ga možda i najbolji boks u diviziji i izdržljivost koju je pokazao u mnogim mečevima. Oba borca su poznata po prihvatanju borbi bez kalkulacija i ulascima u meč bez istih. Očekuje nas sigurno pravi “vatromet” u meču. Podsetimo se, UFC 300 će se održati 13. aprila ove godine a, kako navode poznati analitičari i ljudi koji su bliski organizaciji, tek nas očekuju prave “bombe” od borbi.

Max Holloway pobedio Arnold Allena

Ovaj događaj raduje regionalnu MMA publiku zbog borbe našeg Aleksandra Rakića protiv Jirija Prochazke a kako stvaari stoje, ovo bi mogao da bude jedan od „najjačih događaja“ u poslednje vreme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Triangle TV tim vam donosi spisak borbi koje su do sada objavljene i rezervisane za UFC 300 koji gledamo 13. aprila.

UFC 300 fight card (za sada potvrđeno)

  • Zhang Weili (c) vs. Yan Xiaonan
  • Justin Gaethje vs. Max Holloway
  • Charles Oliveira vs. Arman Tsarukyan
  • Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakić
  • Calvin Kattar vs. Aljamain Sterling
  • Bo Nickal vs. Cody Brundage
  • Deiveson Figueiredo vs. Cody Garbrandt
  • Jim Miller vs. Bobby Green

Autor teksta Bojan Savičić

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime