Khabibov menadžer: McGregor nas ne zanima, mislim da će izgubiti od Cowboya!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Conor McGregor će se boriti protiv Donalda Cerronea 18. januara na UFC 242. Od kako je najavio voj povratak Irac ne krije da mu je cilj revanš sa Khabibom za šampionski pojas u lakoj kategoriji, koji mu je preuzeo upravo Khabib.

U slučaju pobede McGregor će verovatno prozvati Khabiba i zatražiti revanš. Osim Conora ovaj meč bi sigurno želeli i čelnici UFC organizacije. Sigurno je da bi to bio možda i najgledaniji meč u istoriji sporta i doneo bi veliku svotu novca. Ali za sada ne ide sve u smeru u kom bi to želeli Conor i UFC. Kako je rekao Khabibov menadžer Ali Abdelaziz, njih uopšte ne interesuje borba sa McGregorom  i kako kaže Justin Gaethje je zaslužio borbu za titulu:

Borci poput Gaethjea su zaslužili borbu za pojas! Poveđuje sve redom, nokautira protivnike. Logično je da on bude sledeći izazivač. Jedina borba za njega koja sada ima smisla je da se bori za pojas.

Justin Gaethje je u nekoliko izjava rekao da ne bi imao ništa protiv da se bori sa Conorom McGregorom, Abdelaziz je imao komentar i na to:

Conor ne želi da se bori protiv Gaethjea. Razumem ga u potpunosti. Gaethje vas može odvesti u jako duboke vode, a znamo da Conor odustaje kada je voda preduboka. UFC je doneo dobru odluku da se Conor ne bori protiv Gathjea. Spasao ga je batina!

Prokomentarisao je i trenutnu formu McGregora, koji se na Instagram profilu pohvalio sa fotografijama gde možemo zaključiti da je Irac u odličnoj formi:

Conorovi treneri su i pre borbe sa Khabibom govorili da je spreman, da je u top formi i da će nokautirati Khabiba u prve 3 runde i da nikad nije bio spremniji. A nakon poraza su rekli da je imao loš trening kamp i da se nije držao planirane ishrane. Oni samo lažu! Izgleda kao izduvani balon! On je samo bodybilder i ništa više!

Khabibov menadžer je govorio i o predsedniku UFC Dana Whiteu koji potencira borbu između Conora i Khabiba:

Dana je najveći promoter u istoriji ovog sporta i jako ga poštujem. On mora da natera ljude da vole Conora, a spominjanjem Khabibovog imena čini Conora važnijim nego što on uopšte jeste. To je po meni ok. Promoviše, radi svoj posao. Dana ima plan i Khabib ima svoj plan. Nekada ćemo se slagati nekada ćemo se ljutiti jedni na druge, ali posao ide dalje. Conor McGregor nije u našem planu, mislim da će izgubiti i od Cowboya. rekao je Ali Abdelaziz

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime