Khabib ogovorio McGregoru: „Tapkao si u tri kategorije, možda si najbolji borac u istoriji Twittera!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ekspresno je stigao odgovor od šampiona lake kategorije Khabiba Nurmagomedova, na reakciju njegovog najvećeg rivala Conora McGregora.

Photo: Noah K. Murray-USA TODAY Sports

Conor McGregor je juče izjavio kako je on za sada na drugom mestu najboljih boraca u istoriji UFC-a iza Andersona Silve kojeg je stavio na prvo mesto. Kako kaže „The Notorious“ uskoro se vraća i osvaja prvo mesto na listi najboljeg borca ikada u UFC.

Khabib Nurmagomedov je „prozvao“ McGregora da je tapkao u svakoj kategoriji i da je možda najbolji borac svih vremena ali na Twitteru:

Tapkao si u perolakoj, tapkao si u lakoj i tapkao si u velter kategoriji. Nikad nisi obranio titulu ni u UFC-u ni u Cage Warriorsu. Odustao si više puta nego GSP, Anderson Silva i Jon Jones zajedno. Ti si možda najveći UFC borac u istoriji Twittera“

I ako je McGregor u svojoj poslednjoj porodicu upućenoj porodici Nurmagomedov pokazao poštovanje i poželeo brz oporavak Khabibobom ocu, prvak lake kategorije je ponovo „započeo rat“ sa McGregorom. Da li je ovo hypovanje njihovog novog meča koji deluje sve realnije.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

4 KOMENTARA

  1. Khabib je kompletan borac,nema sanse Konor,iako mi je zanimljiviji,jedino ako ga sreca posluzi…….

    4
    1
  2. Doci ce sve na svoje u revanšu, pokidace ga McGregor, jer Khabib je samo borac a ovaj je SVE

    10
    74

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime