Mousasi: Ubiću Lovata, ako izgubim odlazim u penziju

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Posle pobede i osvete nad Lyotom Machidom podeljenom odlukom sudija na Bellatoru 228, Gegard Mousasi je imao vrlo zanimljivu izjavu povodom meča koji bi takođe voleo da osveti. To je njegov poslednji meč (pre borbe sa Machidom) gde je izgubio titulu u srednjoj kategoriji protiv Rafaela Lovat Jr-a.

Rafael Lovato (10-0) je pobedio Mousasia na Bellatoru 223 jednoglasnom sudijskom odlukom posle 5 rundi. Mousasi nije bio zadovoljan ishodom, pa je najavio nokaut u revanšu. Čak je i najavio da će u slučaju poraza otići u penziju.

Ubiću ga u sledećoj borbi! Kunem se Bogom, ako ga ne nokautiram neću to računati kao pobedu. Znam šta sam spreman da uradim, on će umreti siguran sam. Videćete, nokautiraću ga sto posto! To vam garantujem. Ako izgubim u ovom revanšu obećavam da ču otići u penziju. Uopšte se ne šalim i ne pokušavam prodati borbu na ovaj način. Znam na šta sam spreman. Sledeća borba će biti stvarno posebna jer ću ja biti poseban.

Gegard Mousasi je svog protivnika optužio da je varalica i da je koristio steroide pred njihov meč.

Momak je izgledao poput konja! Vi ste reporteri, ali nikada ne izveštavate o tome. Možete videti razliku kada pogledate njegovu staru sliku i sada sa 35 godina. Uporedite slike, razlika je kao dan i noć. To uopšte nije mala količina steroida. To su steroidi za majmune. Idite slobodno i pogledajte. Mogu ja objaviti slike ako hoćete. Da vaganju je izgledao duplo veće od mene. Bradavice su mu bile tvrde kao kod žene, pogledajte to, ne šalim se uopšte! Ne pokušavam biti duhovit, mogao je dojiti bebe!

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime