Vaso: Borys se neće boriti samo protiv mene, boriće se protiv celog Balkana (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Danas je održana press konferencija i prvo suočavanje boraca za predstojeći KSW 51 i 52, gde su borci odgovarali na mnogobrojna pitanja novinara.

Foto: www.strefasztukwalki.p

Najbolji crnogorski MMA borac i jedna od najvećih zvezda u regionu Vaso Bakočević odgovarao je u svom stilu na pitanja novinara iz Poljske.

Ponovo si u KSW ?

Da posle 4-5 godina sam ponovo tu i posle 50 mečeva ja mislim.

Velika borba je pred tobom ? Rekao bih dobar izbor ?

Izabrao sam ovaj meč i ako su postojala druga imena poput Sowinskog i revanša koji jako zelim, ali borba protiv Mankowskog donosi više novca. U slučaju da pobedom Borysa ja sam sledeći u redu za napad na titulu protiv Norman Parka. Zato sam ovu borbu prihvatio sa obe ruke.

Da li bi voleo da ostaneš u KSWu ?

Da ju ću ostati u KSW siguran sam.

Borio si se u mnogim organizacijama, koliko ti znači što si na glavnom delu programa?

U glavnom sam main event ali ovoga puta sam co-main, ali u redu prihvatio sam to. Tako je kako je, ja volim da se borim. Ponekad se borim za džabe, ponekad se borim za mnogo para, ponekad se borim u lošim mecevima, ponekad na glupim mečevima. Tako je kako je ! Volim da se takmičim, volim da se borim i to je to.

Koja je Borysova jača strana?

Borysova jača strana ? On se celu svoju karijeru borio u KSW, moglo bi se reći da je ovo njegova kuća. Ali da budem iskren najbolji momenat za borbu protiv Borysa je sada, za mene , a najgori trenutak za Borysa da se bori protiv mene je takođe sada. Ja mislim da je sve na mojoj strani, ovo je prvi put da skida ovoliko kilograma ispod 77, mi se borimo na 73 kg. Zato mislim da je sve na mojoj strani a to cu dokazati 9. novembra.

Zasto catchweight ?

Znate, on nikad nije skidao na 70kg, ja sam poslednji put skidao pre 2 godine. Želim da dam sto bolji preformans, jer kada skidam manje kilograma, bolje se osećam i borim. Bila je opcija 73kg, ja sam je prihvatio.

To je dobro i za tebe, ne samo za Borysa ?

Definitivno, ja se krećem sada sa oko 83 kg kada sam na dijeti, kada nisam onda imam skoro 90 kg, a to je loše! Zato imam loš kardio.

Koji je razlog zbog koga si prešao u KSW a nisi ostao u FEN-u?

Prva stvar je novac naravno, znate svima nama treba novac. Druga stvar, KSW je najveća organizacija u Evropi, to niko ne moze da porekne. Moj cilj je uvek bio da se vratim i boriti se u najboljoj organizaciji, zato sam ovde.

Da li mislite da ce ljudi sa balkana doći u Zagreb da gledaju KSW?

Ja dobijam mnogo pratioca i mnogo podrške, ne samo iz Crne Gore i Srbije već sa celog Balkana. Iz Hrvatske, Slovenije, Bosne. Imam ceo Balkan iza sebe i biće zajedno sa mnom u novembru. Borys se neće boriti samo protiv mene, boriće se protiv svih tih ljudi.

Ceo intervju pogledajte na linku ispod.

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime