Nastavlja se prokletsvo Paul Feldera! Svaki borac koji je pobedio Feldera, naredni meč je izgubio!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prokletstvo „Irskog zmaja“ Paula Feldera se nastavlja. Za one koji nisu toliklo upućeni svaki borac koji je pobedio Paula Feldera je naredni meč izgubio!

Paul Felder

Prvi poraz u karijeri Felderu naneo je Edson Barboza još davne 2015.  sudijskom odlukom. Odmah u naredno meču Edson Barboza je izgubio od Tony Fergusona.

Edson Barboza Tapology

Samo mesec ipo dana nakon poraza od Barboze, Felder se sastao sa britancem Ross Pearsonom. Pearson je slavio protiv „Irskog zmaja“ podeljenom sudijskom odlukom. Pearson je u svom narednom nastupu poražen od Francisco Trinalda jednoglasnom sudijskom odlukom.

Ross Pearson Tapology

Nakon 2 pobede u nizu nad Daron Cruickshankom i Josh Burkman „Irski zmaj“ se sastao sa Francisco Trinaldom. Brazilac je pobedio prekidom doktora u 3. rundi zbog posekotine na licu Paul Feldera. Naravno kao i predhodna dvojica i Trinaldo je osetio prokletsvo Paul Feldera na svojoj koži. Već u narednom nastupu izgubio je od Kevina Leea gušenjem u 2. rundi.

Francisco Trinaldo Tapology

Felder posle nekoliko pobeda u nizu susreće se sa Mike Perryem, koji odnosi pobedu podeljenom sudijskom odlukom u pravom ratu! Da ovo nije slučajnost potvrdio je „Platinum“ koji je posle pobede nad Felderom u narednom meču izgubio od Donalda Cerronea.

Mike Perry Tapology

Čovek za koga smo mislili da će konačno prekinuti „Prokletstvo Paul Feldera“ je Dan Hooker. Hooker je pobedio Feldera u njegovom poslednjem meču podeljenom sudijskom odlukom u jednoj jako izjednačenoj borbi. Naravno nakon pobede na Felderom, Hooker je izgubio od Dustin Poiriera jednoglasnom sudijskom odlukom.

Dan Hooker Tapology

Zvuči prosto neverovatno ali svaki od 5 boraca koji su pobedili Paul Feldera sledeći meč su izgubili. Sreća za sve borce, Felder je otišao u penziju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime