BOMBA! Darko Stošić protiv Michal Kite na KSW 61!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ovo niko nije očekivao! Darko Stošić će nastupiti na narednom KSW 61 koji se održava 5. juna u Poljskoj u Gdanjsku.

Darko Stošić i Michal Kita, FOTO: Triangle TV

KSW 61 ulazi u istoriju kao prvi događaj posle pandemije virusa gde će prisustvovati publika, pa je samim tim i fight card za ovaj događaj BRUTALAN. Glavna borba večeri je duel u teškoj kategoriji između Mariusza Pudzianowskog i Lukasz Jurasa. Na događaju nastupaju i dva borca iz Hrvatske, Ivan Erslan protiv iskusnog Przemysław Mysiale i Filip Pejić protiv bivšeg šampiona perolake kategorije Salahdine Parnassea.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Na ovom događaju videćemo i našeg Darka Stošića (14-4) koji je kao short notice prihvatio borbu protiv opasnog poljskog borca Michal Kite (20-12). Prvobitni potivnik Kite je bio brazilac Jay Silva koji je otkazao nastup zbog povrede. Borba je kako saznajemo ponuđena Karol Bedorfu i Damianu Grabowskom koji su odbili da se bore sa Poljskim veteranom. Darko Stošić je prihvatio ovaj meč na nešto više od nedelju dana do borbe.

Darko Stošić, FOTO: KSW

Stošić iza sebe ima impresivan debi na KSW 59 gde je nokautom u 2. rundi pobedio Michal Wlodareka. Spominjao se Darko kao sledeći protivnik i izazivač za titulu KSW šampionu Phil De Friesu, pobedom nad Kitom Darkom bi sigurno sebi kupio mesto sledećeg izazivača za titulu, možda već i u Puli 4. septembra. Srećno Dare i verujemo u pobedu!

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime