Ramazanov oktrio zašto je napustio ONE Championship i potpisao za PFL!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Murad Ramazanov (11-0) više nije član One Championship promocije a nedavno je potpisao ugovor sa PFL-om.

Murad Ramazanov otkrio zašto je napustio ONE i potpisao za PFL

Ovaj neporaženi dagestanac će se takmičiti u PFL sezoni 2024 u velter kategoriji. Publika u regionu je upoznala Ramazanova nakon borbe sa Robertom Soldićem koja je završena „no contest“ nakon što je Murad pogodio Roberta kolenom u međunožje.

Roberto Soldić i Murad Ramazanov, FOTO: onechampionship

Dugo se pričalo o potencijalnom revanšu, ali neporaženi Ramazanov će karijeru nastaviti u PFL promociji. Kako je u intervjuu za MMA Junkie izjavio, nije mu se dopala činjenica da je savladao najbolje borce u kategoriji a da nije dobio priliku da se bori za titulu:

“U svakoj organizaciji u kojoj se borim, želim da budem aktivan. Želim da budem najbolji. Ja sam se u ONE borio sa svima koje su mi ponudili. Borio sam se sa odličnim protivnicima, ali nisam dobio priliku da se borim za titulu, tako da jednostavno nisam bio siguran da li moj putu u ONE organizaciji ide u smeru u kojem bi trebalo. Sada kada sam potpisao za PFL, to vidim kao mnogo bolju šansu za mene. Ovde ću imati još bolje protivnike, a verujem da tako mogu da napredujem. Sada ću sav svoj napor da uložim u treninge i pripreme i dokazaću da sam najbolji borac u PFL-u.”

Ramazanov je želi da dokaže da je najbolji borac u kategoriji a isto tako i ne krije svoju taktiku:

“Nemam šta da krijem, to se zna. Rvanje je moja najjača strana. Osećam se prijatno kada rvam, a u svim svojim borbama stalno pravim jak pritisak i dobru kontrolu. Skoro svi moji protivnici teško izlaze na kraj sa time. Ja sam kondicijski jako dobro pripremljen i uvek se krećem prema samo prema napred i pravim konstantan pritisak. Naravno radiću i na svojim udaračkim tehnikama, a spremam i nekoliko iznenađenja u tom segmentu borbe. Moji protivnici će morati da budu oprezni i u borbi na nogama sa mnom, a ja ću se dati sve od sebe da vršim pritisak na njih sve do momenta kada više ne budu znali gde su. To je moja taktika!“

Po njegovom stilu borbe nam je jasno da je prošao istu školu borenja kao i Khabib Nurmagomedov i svi najbolji borci z Dagestana. Murad je ponosan na to i zahvalan Khabibu što ga je primio u ekipu:

“Bila je to velika čast i zadovoljstvo za mene da treniram tu. Khabib je tada bio u najboljim godinama. Bio sam potpuno svestan da je on jedan od najboljih boraca na svetu. Imam tu sreću da treniram sa ljudima kao što je on. Svaki dan sam trenirao, trudio sam se da ne propustim ništa. Trudio sam se da budem savršen u svemu. Bila je to idealna prilika da naučim što više mogu i da napredujem u svim segmentima borbe. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam imao priliku da treniram sa njima. Ovi momci su mi pomogli da postanem ono što jesam.”

Murad Ramazanov (11-0) je napustio One Championship promociju sa 3 pobede i jednim no contestom. Upisao je pobede nad Myung Ho Baeom, Hiroyuki Tetsukom i Zebaztian Kadestamom. U poslednjem nastupu se borio protiv Roberta Soldića. Svi sa nestrpljenjem očekujemo početak PFL sezone 2024.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime