NEVEROVATNO! UFC rasprodao celu halu za UFC 261 za manje od minut!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Za UFC 261 možemo slobodno reći da je istorijski događaj. Ovo će biti prvi event posle pandemije virusa na kome će biti dozvoljeno prisustvo publike.

Kamaru Usman i Jorge Masvidal UFC 251

UFC 261 se održava 24. aprila na Floridi i donosi nam čak 3 borbe za UFC titulu. Glavna borba je u velter kategoriji između šampiona Kamaru Usmana i Jorge Masvidala. Ovaj revanš publika sa nestrpljenjem iščekuje a pored spomenutog duela videćemo još i borbe za titulu u ženskim kategorijama između Valentine Shevchenko i Jessice Andrade i Weili Zhang protiv Rose Namajunas.

Zanimljiva činjenica je da će ovo biti prvi event od početka pandemije sa prisustvom publike. U Kaliforniji je dozvoljeno prisustvo gledalaca, pa će UFC 261 u Jacksonvilleu u Vystar Veterans Mmemorial Areni gledati 15 hiljada najsrećnijih fanova.

Još jedan istorijski podatak i rekord je oboren. Sve ulaznice za ovaj događaj rasprodate su za manje od jednog minuta od kako su puštene u prodaju! Da dobro ste pročitali, za manje od jednog minuta, 15 hiljada najbržih je obezbedilo sebi ulaznice za ovaj istorijski događaj!

UFC 261 rasprodat za manje od minuta! FOTO: MMA Weekly

Pored spomenute 3 borbe za titulu, publici u Srbiji i regionu biće zanimljiv ovaj događaj, zbog povratka Stefana Sekulića u oktagon nakon suspenzije. Predstavnik Family Fight Teama će se boriti protiv Dwight Granta na uvodnom delu programa.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime